На Львівщині минулої доби сирена двічі сповіщала про тривогу. У чому причина

22107 0
Коротко про те, як минула доба в Львівській області.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Повітряна тривога. Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу – о 20:23 15 липня та о 05:05 16 липня. В обидвох випадках була загроза повітряно-ракетного удару зі сторони Каспійського моря. Небезпека не справдилася.

Евакуація. Двома потягами зі зон активних бойових дій у Львів евакуювали ще 213 людей. Чотирма потягами у Перемишль зі Львова вирушили 830 осіб.

Читайте також: Якими ракетами росія обстрілює Україну. Інфографіка

Ситуація на кордоні. З України за добу виїхали понад 41 тисяча осіб. Повернулися в Україну 39 тисяч людей. 36 тисяч з них – українці.

Нагадаємо, що із 18 липня легковий транспорт тимчасово не зможе курсувати через пункт пропуску «Краківець - Корчова». . Тут упродовж десяти днів споруджуватимуть захисний павільйон. Обмеження не стосуються вантажівок. Йдеться лише про курсування автівок на виїзд. Пропуск на в‘їзд – без змін. Найближчий пункт пропуску, яким можуть скористатись водії – «Грушів». 

Диверсії. Поліція області опрацювала 1483 звернення щодо підозрілих людей та об‘єктів.

 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!