Якими ракетами росія обстрілює Україну. Інфографіка

5057 0
На озброєнні росії «Точка - У», Х-22, ракети «Іскандер» та «Калібр» тощо.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Генеральний штаб Збройних Сил України показав деякі ракети на озброєнні окупаційної армії Росії, якими російські військові б'ють по військових та цивільних об'єктах на території України.

Противник має можливість завдавати ударів ракетами «Точка - У», вартість якої становить 300 000 доларів. Виготовлено таких ракет близько тисячі. 

Читайте також: Яку зброю Україні передають союзники та що потрібно ще для перемоги

Також ворог має на озброєнні ракети Х-59 вартістю 250 000 доларів та Х-22 вартістю 1 мільйон доларів. Таких ракет загалом виготовлено близько тисячі. 

Крім того, росіяни мають ракети «Іскандер» вартістю 3 млн доларів, яких теж виготовлено близько тисячі, і ракети «Калібр» по 6,5 млн доларів, яких виготовлено близько 600 одиниць. 

 

Читайте також: Які ракети запускає росія на Львівщину і чому не всі вдається збити

Зазначимо, що про те, якими ракетами росія обстрілює Львівщину та які з них найважче збити читайте тут. 

Нагадаємо, що з початку російсько-української війни союзники України передали нам десятки тонн вибухівки, сотні тисяч тонн патронів та одиниць захисного спорядження, тисячі приладів нічного бачення та засобів радіоелектронної боротьби. Крім того – тисячі одиниць важкого озброєння – танків, РСЗВ, гаубиць, та ракет. Tvoemisto.tv зробило добірку озброєння, яке Україна отримала від партнерів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!