На Львівщині у водоймі потонув 18-річний хлопець. Оновлено

48814 0
Юнак потонув на озері у Львівському районі.
Фото з бази "Сонячні озера" у Блищиводах

Фото з бази "Сонячні озера" у Блищиводах

На Львівщині у селі Блищиводи потонув 18-річний хлопець. Спершу повідомлялося, що юнак загинув на «Сонячних озерах» (таку інформацію підтвердили в ЛОДА), однак керівниця бази Ірина Петелицька повідомила Tvoemisto.tv, що це сталося на сусідній водоймі «У Петра».

Вона зазначила, що на базі відпочинку «Сонячні озера» наразі купатися заборонено. 

За інформацією департаменту цивільного захисту, у водоймі втопився 18-річний мешканець села Велике Колодно Львівського району. 

Читайте також: Де на Львівщині можна купатися. Перелік водойм

В ЛОДА зазначають, що купальний сезон офіційно розпочнеться лише після перевірки місць масового відпочинку людей, пляжів. Відповідно до розпорядження голови Львівської ОВА затверджено перелік місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області. Всього визначено 23 пляжі на 17 водних об’єктів. З переліком можна ознайомитись тут. Зазначимо, що в переліку перевірених водойм бази «Сонячні озера» поки немає. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!