На Львівщині на бригаду лікарів екстреної медичної допомоги здійснили напад

2336 0
На допомогу прибув наряд поліції.
Фото: Юлія Огоновська

Фото: Юлія Огоновська

Сьогодні ввечері, близько 18.00 год. стався черговий напад на лікарів бригади екстреної медичної допомоги та медицини катастроф під час виконання їхніх службових обов'язків, йдеться на їхній сторінці у Фейсбук.

Прибувши на виклик в с. Туринка Жовківського району до чоловіка, який скаржився на запаморочення та втрату свідомості, медики побачили двох осіб – чоловіка і жінку – в стані алкогольного сп'яніння.

Бригада почала обстежувати пацієнта та проводити внутрішньовенні ін'єкції, як жінка накинулася на медиків з нецензурною лексикою та погрозами розправи. Під час цього до тями прийшов пацієнт і кинувся на членів бригади, застосовуючи фізичну силу до водія та лікарів, які надавали йому медичну допомогу.

На щастя, бригада в безпеці, на допомогу прибув наряд поліції.

Нагадаємо, поліцейські притягнули до відповідальності громадян, які вчинили конфлікт з медиками швидкої допомоги у Львові. Співробітники Франківського відділу поліції встановили, що семеро осіб, львів’яни віком від 18 до 29 років, перебували у стані алкогольного сп’яніння, поводились неадекватно та нецензурно лаялись. Під час конфлікту з лікарями був пошкоджений ящик з медикаментами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!