На Львівщині НАБУ найбільше цікавиться залізницею і митницею

1938 0
Директор НАБУ Артем Ситник натякнув на фігурантів антикорупційних розслідувань на “Укрзалізниці”.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Учора, 31-го березня, у Львові провели обшук, а днями затримали одного із чиновників “Укрзалізниці” на Львівщині, повідомив Ситник. За його словами, Львівське територіальне управління НАБУ проводить розслідування в рамках загальноукраїнських проваджень на своїй території.

“Найбільше справ стосується “Укрзалізниці”. У нас проблеми з митницею, не тільки у Львівському регіоні. І це буде нашим пріоритетом на наступний період року, – повідомив Ситник. – Є у вас тут… Не хотів би називати прізвища. Це в рамках справи по “Укрзалізниці”. Думаю, ви здогадаєтеся, про кого мова”.

Читайте також: НАБУ перевіряє мера Львова

На уточнення журналістів, чи пов’язано це із заявами міністра інфраструктури Володимира Омеляна щодо розслідувань щодо братів Дубневичів, Ситник відповів: “По цих матеріалах проводиться розслідування, вже затримані більш як десять осіб. Створено спеціальний відділ, який займається питаннями “Укрзалізниці”. І ми рухаємося в напрямку, який вас цікавить”.

Додамо, міністр інфраструктури Володимир Омелян стверджує, що Служба безпеки України і Національне антикорупційне бюро розслідують кримінальні провадження проти братів Дубневичів.

Зараз у Львівському територіальному управлінні працює чотири детективи, з 16-ти передбачених. Конкурс на заповнення цих вакансій триває і продовжиться орієнтовно ще протягом двох місяців

Читайте також: Будні львівських «шерлоків»: чим займаються детективи НАБУ

Підготувала Зоя Красовська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!