На Львівщині сталася ДТП із мікроавтобусом. Є постраждалий

1470 0
Від отриманих травм водій мікроавтобуса загинув на місці
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У вівторок, 21 лютого, о 17:30 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород», що у селі Торчиновичі Самбірського району, нетверезий водій в’їхав у мікроавтобус. Від отриманих травм  внаслідок ДТП водій мікроавтобуса загинув на місці події. Водій легковика втік, проте згодом поліцейські його розшукали.

Джерело: Поліція Львівської області

Правоохоронці встановили, що зіткнулися  автомобіль «ВАЗ 2101» під керуванням 54-річного місцевого жителя та «Фольксваґен Т4», яким керував 55-річний мешканець Самбора. Відомо, що водій «ВАЗ 2101» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські вилучили його автомобіль.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння (ч.3 ст.286-1 ККУ). Винному загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також: Поїзд травмував львів'янку, яка стояла біля залізничної колії

Нагадаємо, що у понеділок, 22 лютого, на автодорозі «Київ-Чоп» в межах міста Буськ Золочівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії є двоє постраждалих, серед яких дитина.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: ДТП Львів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!