На Львівщині – одна з найскладніших ситуацій зі світлом

21703 0
Загалом за день в Україні вдалося повернути електрику для майже 6 мільйонів жителів.
ФОТО: UNSPLASH

ФОТО: UNSPLASH

Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні сказав, що в Україні є проблеми з постачанням тепла, великі проблеми з водопостачанням. Найскладніша ситуація – у Київській, Вінницькій та Львівській областях.

«Але і в багатьох інших регіонах є, на жаль, масштабні відключення: це і Дніпро та область, Волинь, Житомирщина, Закарпаття, Франківщина, Одеса та область, Полтавська область, Тернопільщина, Чернігівщина та інші міста й області»,  сказав Зеленський.

Читайте також: Російські окупанти випустили по Україні понад 60 ракет

За його словами, за день вдалося повернути електрику для майже 6 мільйонів українців. Ремонтні роботи тривають без перерви після масованих російських обстрілів 16 грудня.

Загалом, як зазначив президент, росія застосувала проти України вже понад 4 тисячі ракет.

Нагадаємо, російські війська зранку 16 грудня знову завдали масованого ракетного обстрілу України. У Києві та області пролунала серія вибухів. Через російський у Києві ввели екстрені відключення електропостачання і тимчасово призупинили рух метро, а водопостачання у столиці – працює з перебоями. Детальніше про масований ракетний удар росії – читайте тут.

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!