Біля Львова офіційно відкривають першу чергу ще одного реабілітаційного центру

1684 0
Це – клініка психологічної підтримки, реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії для тих людей, які постраждали внаслідок війни.
Умовне фото

Умовне фото

У Винниках біля Львова сьогодні офіційно відкривають першу чергу Superhumans center – це клініка психологічної підтримки, реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії для тих людей, які постраждали внаслідок війни (цивільні, військові і діти). Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі медцентру.

Як повідомляла директорка Superhumans center Ольга Руднєва, у межах першої черги має запрацювати лабораторія протезування, аналогів якій ще нема в Україні, музей протезів, щоби люди розуміли, як рухаються біонічні або штучні кінцівки, реабілітаційне відділення, де буде гідротерапія (водолікування) – для цього навчають групу реабілітологів, психологічний депаратамент і департамент, де люди можуть проходити арттерапію, групи взаємопідтримки тощо та освітній центр, де навчатимуть спеціалістів з усієї України.

Читайте також: Державну лікарню на Львівщині модернізують і відкриють там клініку протезування й реконструкції

Друга черга відкривається в жовтні – це буде дві операційні, палатний фонд на 45 ліжок та апартаменти для іноземних лікарів, яких залучають для роботи з українськими фахівцями та для складних випадків. 

Імовірно, на відкриття клініки прибудуть офіційні особи України. Раніше, зокрема перша леді Олена Зеленська приєдналася до команди проекту Superhumans, де вона обіймає посаду членкині правління.

Нагадаємо, у Львівській ОТГ триває робота над двома новітніми реабілітаційними центрами – Unbroken та Superhumans. У чому особливість кожного, чиїм коштом зводяться, читайте тут. Також Tvoemisto.tv дізнавалося, як записатися в Superhumans, детальніше – в матеріалі за посиланням

Для довідки

Superhumans – медична клініка, яка була заснована в серпні минулого року у Львівській області шляхом модернізації та переустаткування державної лікарні. Вона спеціалізується на протезуванні – біонічному протезуванні, яке дозволяє маніпулювати руками за допомогою м’язової активності. Окрім протезування, клініка пропонує послуги з пересадки шкіри, виготовлення екзоскелетів та реабілітації.

Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!