Перебіг коронавірусної хвороби у дітей на Львівщині став важчим

6571 0
У Львівському ОХМАДИТі пролікували сімох дітей із синдромом Кавасакі.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львові, в ОХМАТДИТі, збільшується кількість дітей із ускладненим перебігом коронавірусної хвороби через супутні патології, про це інформує пресслужба ЛОДА.   

«Зараз контингент пацієнтів став важчим. Почали поступати діти з різною супутньою патологією», –  каже директорка Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Олександра Бурда.

Це діти з гематологічним діагнозом, таких в ОХМАТДИТі на лікуванні четверо. Також з цукровим діабетом, синдромом Кавасакі.

Читайте також: Вони теж хворіють. Яким є портрет дитини з Сovid-19 на Львівщині

«Загалом пролікували 7 дітей із синдромом Кавасакі. Це серйозна патологія, яка має мультисимптомну діагностику. Окрім того, характерним є коронарит, ускладнення у роботі серцево-судинної системи. Лікування такого пацієнта в упродовж двох тижнів становить близько 55 тисяч гривень», –  зазначила Олександра Бурда.

Додамо, що від початку пандемії в ОХМАТДИТі від коронавірусу пролікували понад три сотні маленьких пацієнтів.

Нагадаємо, станом на 4 листопада у Львові та на Львівщині підтвердили 31 639 випадків інфікування коронавірусом, з них 921 – летальний (20 людей померли за добу), 14 001 пацієнт уже поборов хворобу.

Зазначимо, що з наступного тижня в Україні планують значно посилити карантинні обмеження. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!