На Львівщині перекрили мостовий перехід, який не ремонтували 59 років. Схема об'їзду

16027 0
Завершити ремонт моста планують до 15 грудня.
Фото умовне

Фото умовне

На автомобільній дорозі Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига розпочали ремонт мостового переходу через річку Бережниця поблизу села Лисовичі. У зв’язку із ремонтом моста закрили проїзд на ділянці дороги Н-10 на об’їзній дорозі Моршина. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Об’їзд ділянки ремонту для легкового транспорту можливий вулицею Івана Франка, по ділянці дороги Під’їзд до міста Моршина.

«Переправу побудували ще у 1957 році, а вже у 1964 році провели її реконструкцію. З цього часу, впродовж 59 років споруду капітально не ремонтували. Належний стан для проїзду транспорту тут забезпечували в рамках експлуатаційного утримання. Станом на сьогодні термін безаварійної експлуатації вичерпано. Подальша експлуатація споруди може призвести до її руйнування», – зазначив керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

У процесі ремонту проведуть такі роботи:

  • влаштують перехідні плити та лежні;

  • встановлять підпірні стіни;

  • відновлять конуси;

  • влаштують прогонову будову з базальтової арматури;

  • відремонтують ригелі колон та плити прогонові

  • укладуть нове асфальтобетонне покриття;

  • забезпечать водовідведення;

  • нанесуть дорожню розмітку.

Читайте також:  На Львівщині до кінця року перекрили мостовий перехід у Великих Мостах 

Завершити ремонт моста планують до 15 грудня.

Нагадаємо, що Служба відновлення та розвитку інфраструктури до кінця 2023 року  відремонтує мости у с. Малехів та у м. Великі Мости. 

Наталія Вареник

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!