На Львівщині перекинувся автомобіль із туристами. П’ятеро травмовані

1427 0
Автомобіль, що перевозив туристів, перекинувся біля гори Високий Верх, що неподалік с. Волосянка.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Учора, 29 вересня, поблизу с. Волосянка, що у Стрийському районі, біля гори Високий Верх перекинувся автомобіль, який перевозив туристів. Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: На Львівщині перекинувся рейсовий автобус

Водій автомобіля, який перевозив сімох туристів, не справився з керуванням і автомобіль перекинувся.

Внаслідок інциденту травмувались п’ятьох людей.

Рятувальники ДСНС транспортували з гори постраждалих з травмами різного ступеня та передали їх медикам. Травмованих туристів госпіталізували.

Нагадаємо, учора вранці на автодорозі Львів – Тернопіль неподалік села Тарасівка легковий автомобіль зіткнувся з рейсовим автобусом Львів – Липівка. В дорожній автопригоді постраждали четверо осіб, яких госпіталізували до медичного закладу. За інформацією правоохоронців, 32-річний водій за кермом «Фольксвагена» зіткнувся з рейсовим автобусом сполученням Львів-Липівка, яким кермував 49-річний мешканець Львівщини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!