На Львівщині посадовців підозрюють у хабарництві на виготовленні закордонних паспортів

5027 0
Про підозру повідомили двом начальникам відділів ГУ ДМС у Львівській області.
Фото: офіс генпрокурора

Фото: офіс генпрокурора

На Львівщині підозрюють у хабарництві двох начальників  відділів ГУ ДМС у області. За даними слідства, вони регулярно отримували кошти від осіб, які бажають пришвидшити процес виготовлення документів для виїзду за кордон.

Джерело: Офіс генпрокурора

Обох посадовців затримали одразу після отримання неправомірної вигоди. Наразі вирішують питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у виді тримання під вартою, та відсторонення їх від займаних посад. Досудове розслідування проводять слідчі Львівського районного управління поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Нагадаємо, що СБУ ліквідувала схему, організовану посадовцями регіональної філії «Львівська залізниця». Злочинна діяльність полягала в отриманні незаконної винагороди за продаж матеріалів, які використовували для будівництва міжнародної залізничної колії.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!