Підприємство на Львівщині заподіяло шкоду навколишньому середовищу. Його оштрафували

1217 0
На території встановили викиди забруднюючих речовин в ґрунт.
фото ілюстративне: day.kyiv.uа

фото ілюстративне: day.kyiv.uа

На Львівщині одне із підприємств, яке здійснювало господарську діяльність, порушило вимоги природоохоронного законодавства. На території встановили викиди забруднюючих речовин в ґрунт, що заподіяли шкоду навколишньому природньому середовищу. Підприємство оштрафували на близько 900 000 грн. Про це повідомили у Львівські обласній прокуратурі.

Так, суд задовольнив позовні вимоги прокурорів Спеціалізованої екологічної прокуратури (на правах відділу) Львівської обласної прокуратури про стягнення із підприємства шкоди у розмірі близько 900 000 грн. 

Одне із підприємств здійснювало господарську діяльність на території Львівської області, однак порушило вимоги природоохоронного законодавства. На території встановили викиди забруднюючих речовин в ґрунт, що заподіяли шкоду навколишньому природньому середовищу.

Суд підтримав позицію прокурора та повністю задоволив позов.

Нагадаємо, що ПАТ «Львівський локомотиворемонтний завод» відшкодує збитки на суму 874 893 грн за забруднення земельних ресурсів через порушення природоохоронного законодавства.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!