На Львівщині підрядник привласнив 300 тисяч грн під час будівництва культурно-медичного центру

625 0
46-річний чоловік, виконуючи будівельні роботи на замовлення сільської ради, вніс до офіційних документів неправдиві відомості.
Умовне фото

Умовне фото

До суду скерували обвинувальний акт щодо підрядника, який привласнив майже 300 тис. грн під час будівництва культурно-медичного центру на Львівщиніі. Про це повідомила прокуратура Львівської області.

Як встановило слідство, обвинувачений привласнив кошти під час будівництва культурно-медичного центру, де мали б бути розміщені клуб та лікарня в одному із сіл Самбірського району. 46-річний чоловік, виконуючи будівельні роботи на замовлення сільської ради, вніс до офіційних документів неправдиві відомості. 

Читайте також: У житловому комплексі у Винниках знову вимкнули світло через борги забудовника 

Зокрема, в актах приймання виконаних будівельних робіт та довідках про їх вартість вказав невірні дані щодо фактично здійснених робіт по об’єкту та використаних матеріалів.Унаслідок цього підрядник безпідставно отримав з місцевого бюджету майже 300 тис. грн.

Йому інкриміновано привласнення чужого майна, яке було ввірене особі та підроблення офіційних документів (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 358 КК України).

Нагадаємо, у Львові судитимуть забудовника, який заволодів грошима клієнтів у сумі майже 23 мільйона гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!