На Львівщині планують продати арештовані недобуди за понад 53 млн грн

1140 0
Йдеться про будівлю кінотеатру та гаражів площею понад 1200 кв. м.
Фото: OpenMarket

Фото: OpenMarket

У Сокалі планують продати арештовані приміщення недобудованого кінотеатру та гаражів площею 1216 кв. м. Стартова ціна лоту становить 53 млн 163 тис. Оголошення про продаж розмістили у системі електронних торгів арештованим майном OpenMarket.

Згідно з оголошенням, продати планують будівлю кінотеатру площею 1124,5 м.кв, будівлю гаражів площею 92,6 м.кв. Обидва приміщення розташовані у центрі Сокаля на вул. Шептицького, 72. Зазначені недобуди у доброму технічному стані. 

Зазначені будівлі належать ТзОВ «Львів Комерц Буд». Підприємство придбало їх у 2019 році за 2 млн 375 тис. грн у Сокальської районної ради. Проте вже у серпні 2023 майно арештували через борги.   

Територія, на якій розташовані ці будівлі, є землею житлової та громадської забудови площею 0,2888 га та не входить до лоту, який виставили на продаж. 

Читайте також: Закинутий комплекс будівель на Львівщині продали за понад мільйон гривень 

Аукціон на визначення нового власника проведуть 30 жовтня. Наразі свої заявки на участь подали вже 3 учасники. 

Довідка про «Львів Комерц Буд»

ТзОВ «Львів Комерц Буд» заснували у Моршині у 2018 році. Керівником та засновником юридичної особи є Тетяна Морякова. Серед основних видів діяльності товариства – будівництво житлових і нежитлових будівель та організація такого будівництва. 

Нагадаємо, що в електронній системі закупівель Prozorrо.Продажі купили приміщення на вулиці Франка, 63 у Львові за 4 025 404 грн.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!