Підприємець з Мостиськ запропонував на 1 грн більше і став власником приміщення на Франка у Львові

38302 0
Загалом він запропонував понад 4 млн грн, а початкова вартість за приміщення була 2,5 млн грн.
Фото:Прозорро.Продажі

Фото:Прозорро.Продажі

В електронній системі закупівель Prozorrо.Продажі купили приміщення на вулиці Франка, 63 у Львові за 4 025 404 грн. Початкова його вартість, яку виставляло управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, становила понад 2,5 млн грн

Переможцем тендеру став Остап Шабаковський, що зареєстрований у Мостиськах, він запропонував на 1 гривню більше, аніж ТзОВ «Аккерман». Загалом участь в тендері брали чотири учасники.  

Читайте також: Львівська міська рада продає приміщення на Франка за 2,5 млн грн

 

За класифікацією, яка вказана в оголошені, приміщення розташоване в адміністративній будівлі. Загальна його площа становить 39,7 кв.м. Об’єкт не перебуває в оренді та не є пам’яткою культурної спадщини. 

Нагадаємо, що Львів за 16 млн грн продав турецькому «Онуру» ділянку площею 1,32 га в Рясне-2.

Фото з аукціону

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!