На Львівщині планують відкрити басейн для реабілітації спортсменів та військових

1170 0
У Західному реабілітаційно-спортивному центрі тренуються, змагаються і проходять реабілітацію спортсмени та учасники бойових дій.
Фото: Західний реабілітаційно-спортивний центр

Фото: Західний реабілітаційно-спортивний центр

На початку 2021 року у Західному реабілітаційно-спортивному центрі відкриють басейн. Про це повідомив заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

«Тривають роботи з облаштування басейну та нового спортивно-реабілітаційного корпусу з обладнанням, яке адаптується під потреби спортсменів-паралімпійців. У басейні зможуть тренуватись атлети з ураженням опорно-рухового апарату. Ввести в експлуатацію нові спортивні об’єкти в Центрі плануємо на початку 2021 року», – йдеться у повідомленні.

Західний реабілітаційно-спортивний центр на Турківщині – спортивний об’єкт, де тренуються, змагаються і проходять реабілітацію спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату та учасники бойових дій на сході країни. Також сюди приїжджають на оздоровлення люди з інвалідністю усіх нозологій.

На території розташовані гірськолижні траси, п’ять з них сертифіковані Міжнародною федерацією лижного спорту FIS та адаптовані для використання не тільки спортсменами-лижниками, а й спортсменами - паралімпійцями з вадами зору та ураженнями опорно-рухового апарату.

Нагадаємо, на завершення всіх будівельних робіт необхідно 700 мільйонів гривень, а вартість будівництва самого басейну, який є частиною одного з великих корпусів, 58 млн грн.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!