Наступного року у Західному реабілітаційно-спортивному центрі планують відкрити басейн

1861 0
Вартість будівництва басейну становить 58 млн грн.
Фото: Західний реабілітаційно-спортивний центр

Фото: Західний реабілітаційно-спортивний центр

Паралімпійська збірна України планує цього літа тренуватися на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру в селі Яворів Турківського району. Будівництво нових корпусів триває. Наступного року тут можуть відкрити басейн, якщо буде відповідне фінансування. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

На базі реабілітаційного центру змагаються, тренуються і проходять реабілітацію спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату та учасники бойових дій на сході країни.

Зараз на території центру будують нові корпуси і басейн. За умови повного та вчасного фінансування басейн планують добудувати на початок 2021-го року. Цього року уже завершили облаштування асфальтно-бетонного покриття лижеролерної спортивно-реабілітаційної траси. Взимку тут можна тренуватися та змагатися на лижах, а влітку на роликах.

Як уточнив у коментарі Тvoemisto.tv Юрій Холод, на завершення всіх будівельних робіт необхідно орієнтовно 700 мільйонів гривень, а вартість будівництва самого басейну, який є частиною одного з великих корпусів, 58 млн грн. До завершення робіт із його облаштування потрібно 36 млн грн.

Західний реабілітаційно-спортивний центр створений 2006 року. Першу чергу, зазначає Юрій Холод, тут відкрили у 2010-му році, ще частину добудували до 2015-го року. Проте будівництво об’єкту триває до сих пір.

Христина Гоголь

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!