На Львівщині планують закінчити ремонт дороги місцевого значення майже за 104 млн грн

4978 0
Ремонт цієї ділянки розпочали ще у 2020 році.
Фото: зі сторінки Юрія Бучка

Фото: зі сторінки Юрія Бучка

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА опублікував тендер на проведення середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О141102  Перемишляни – Чемеринці – Плугів. Початкова вартість цих робіт становить 103 млн 986 тис. грн, які виділять з Державного бюджету України. 

Як Tvoemisto.tv пояснив заступник керівника департаменту дорожньої інфраструктури Львівської ОВА Микола Одиноцький, це продовження робіт, які розпочались у 2020 році. 

«В період 2020-2021 року ми почали поточний середній ремонт і провели певну частину від с. Дунаїв до с. Борщів. У зв'язку з тим, що термін договору вийшов у 2022 році, угоду розірвали. Залишкові роботи скорегували в відповідності до цін 2023 року. Наразі проводиться нова процедура закупівлі з метою завершення робіт поточного середнього ремонту по цій дорозі саме на цій ділянці», – розповів Микола Одиноцький. 

Читайте також: На Львівщині планують капітальний ремонт дороги місцевого за 85 млн грн

Згідно з оголошенням, в рамках цього проєкту на ділянці планують відновити тротуари в межах населених пунктів, прокласти нові водопропускні труби та відремонтувати існуючі, улаштувати дорожній одяг, укріпити узбіччя, встановити автобусну зупинку та бар’єрне огородження. Виконати ці роботи планують до кінця 2024 року

Нагадаємо, що у 2021 році на цій ділянці відремонтували майже 20 кілометрів дороги Перемишляни – Чемеринці – Плугів за 125, 8 мільйонів гривень. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.





Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!