Солонківська сільрада хоче закупити понад 40 тисяч стіків кавового напою. Вони пояснили навіщо

6698 0
Стартова ціна такої закупівлі становить 196 тис. грн.
Фото умовне / Unsplash

Фото умовне / Unsplash

Солонківська сільська рада 12 вересня опублікувала тендер на закупівлю «Напою кавового 3-в-1 розчинного (стіки)» в кількості 2000 упаковок. Згідно з тендером кожна упаковка повинна містити 20-25 стіків кави (від 40 до 50 тис. стіків загалом), кожен з яких важитиме не менше, ніж 12 грам. 

Згідно з тендером, очікувана вартість закупівлі становить 196 тис. грн. Проте в ході акціону ціна може знизитись. Кошти на це виділять з місцевого бюджету. 

Читайте також: Львівський «Електрон» переміг у тендері на постачання автобусів до Ужгорода на понад 125 млн. грн

Голова Солонківської ОТГ Богдан Дубневич у коментарі Tvoemisto.tv каже, що вони закуповують це для військових. 

«Ми кожен місяць-півтори відсилаємо пакунок воїну туди, де він служить. В кожен цей пакунок ми вкладаємо каву, чай і так далі. Кожному воїну ми даємо 2 упаковки тих стіків, бо раніше ми відправляли їм каву в пачках, але на їхнє прохання ми тепер робимо це в стіках. Вони приходять у відпустку, після лікарні до мене, ми з ними зустрічамось і складаємо список, що їм потрібно. Зокрема, це продукти. І ми закупили таку кількість, аби мати на дві відправки. В нас є більше, ніж 500 воїнів, які служать в ЗСУ. Нічого дивного в цього немає, в нас є всі підтверджуючі документи, що ми їх отримуємо і відправляємо кожному особисто», – сказав Богдан Дубневич. 

Також він зазначив, що бійці, яким відправляють ці пакунки, несуть службу по всій країні.

«Всі бійці по різних бригадах, по всій Україні, по кожній області – в Харкові, в Донецьку, в Куп'янську і так далі. Але є і ті які в Рівному, в Франківську, в Закарпатті, у Львівській області».

Нагадаємо, що департамент дорожнього господарства Львівської ОВА опублікував тендер на закупівлю 79 одиниць шкільних автобусів. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!