На Львівщині планують запустити 3 вітрові і 2 сонячні електростанції цьогоріч

7188 1
Цьогоріч планують зосередити роботу також на встановленні ста дахових сонячних і малої гідроелектростанції.
фото: turka-ua.net

фото: turka-ua.net

18 січня, під час стратегічної сесії департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації обговорили план дій на 2017 рік. Про це поінформували у прес-службі ЛОДА.

Як зазначив директор департаменту Михайло Мельник, у Львівській області введуть в експлуатацію потужності альтернативної енергетики. «Планується запустити 3 вітрові електричні станції – загальною потужністю 69,4 МВт; 2 сонячні електричні станції – загальною потужністю 63 МВт; 100 дахових сонячних електростанцій малої потужності – загальною потужністю 7 МВт; малу гідроелектростанцію – потужністю 360кВт», – повідомив посадовець.

Читайте також: Один район Львівщини планують повністю перевести на альтернативну енергію

У департаменті очікують на підвищення енергоефективності у 7500 домогосподарствах Львівщини за рахунок координації діяльності органів місцевого самоврядування та комплексної термомодернізації бюджетної (18 об’єктів) та часткової бюджетної (25 об’єктів) галузі. За словами Михайла Мельника, економія в перерахунку на природний газ складе 1250 тис.м³.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
22 Січня, 2017 15:34
Сеня Шоб горіло світло у криївках. На більше ці споруди не здатні.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!