На Львівщині планують збудувати нову частину траси Київ – Чоп. Схема

16558 0
Дорога має пролягати в обхід сіл.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На Львівщині хочуть розвантажити трасу М-06 Київ – Чоп та кільцевої дороги. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Львівської області.

Читайте також: Ремонт прикордонної дороги Яворів – Грушів планують розпочати в березні

«Тепер постало питання щодо відведення транспортного потоку на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп від населених пунктів Львівщини, адже велика інтенсивність руху транспорту, яка постійно зростає, суттєво знижує рівень безпеки дорожнього руху, зокрема для пішоходів, тобто, місцевих жителів», – каже керівник Служби автодоріг Львівщини Олег Береза.

Він зазначає, що через селище Запитів щодоби проїжджає понад 21 тисячу автомобілів, третину яких становить вантажний транспорт, що впливає також і на зниження швидкості руху. Окрім безпеки та швидкості, такі умови руху впливають на час перебування в дорозі, збільшення витрат на паливо та амортизацію, що, у свою чергу, підвищує вартість пасажирських та вантажних перевезень.

У Службі автомобільних доріг у Львівській області хочуть розробити проєкт для обходу селища Запитів і не тільки. Наразі там укладають договір із проєктантом.

Читайте також: Дорогу Львів – Рівне планують розширити до 4 смуг

Додамо, що міжнародна траса М-06 Київ – Чоп є частиною північно-східного обходу Львова та пролягає через Київську, Житомирську, Рівненську, Львівську та Закарпатську області, після чого стає частиною європейських коридорів, зокрема веде на Будапешт.

Схема САД Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!