На Львівщині побудують новий завод мінеральних вод

7041 0
«Трускавецька» збільшить видобуток з 300 тис. пляшок на добу до 1 мільйона
Умовне фото

Умовне фото

У Трускавці побудують завод мінеральних вод. У четвер, 28 грудня, відповідне рішення прийняла Трускавецька міська рада.

«Найголовнішим питанням сьогоднішньої сесії стало рішення «Про  надання дозволу на розроблення містобудівної документації «Внесення змін в генеральний план м. Трускавець Трускавецької територіальної громади поєднаного з детальним планом території окремої частини населеного пункту в районі вул. Городище», – повідомили у міськраді.

Зазначають, що йдеться про дозвіл групі компаній «Трускавецька» на проектування і будівництва нового заводу мінеральних вод, який планують розмістити на території Боберні, поряд з річкою Солониця, котра впадає у Трускавецьке водосховище.

Представник групи «Трускавецька», радник акціонерів з юридичних і регуляторних питань Юрій Вахель, вже представив депутатам план-презентацію.

Читайте також: На Львівщині побудують новий завод за 27 млн євро

«Трускавецька» збільшить видобуток з 300 тис. пляшок на добу до 1 мільйона, тобто втричі. В бюджет поступить теж втричі більше податків. Перенесення потужностей буде поетапним та поступовим. Інвестор – іноземний, концепцію заводу розробляла німецька компанія. Екологія – в найвищому пріоритеті, як в ЄС», – зазначив Юрій Вахель.

Нагадаємо, на Львівщині запрацював перший в Україні кооперативний молокопереробний завод.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!