На Львівщині почали ремонт ділянки від Борині до Мохнатого

1942 0
Вартість ремонту становить майже 4 мільйони гривень.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На автомобільній дорозі від Борині до Мохнатого запрацювала дорожня техніка.  Ремонтують ділянку на підйомі до автошляху  Львів – Ужгород. Про це повідомляє заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Роботи виконує підрядна організація Шляховик –Т. Вартість ремонту становить майже 4 мільйони гривень.

«Автомобільну дорогу Бориня – Мохнате протяжністю 30 кілометрів відремонтували два роки тому, однак залишилась невеличка ділянка 300 метрів, яка була в аварійному стані і створювала незручності мешканцям та водіям.  Підрядники до кінця року мають завершити на ній роботи», – каже він.

Читайте також: Цього року на Львівщині збудують найдовший міст Західної України

Окрім цього, дорога утворює дворівневу розв’язку і переходить в інший автошлях  Бориня – Боберка,  де зараз працює техніка. Також вона з’єднує траси Київ  –  Чоп з Львів – Самбір  –  Ужгород.

За словами Бучка, на дорозі Бориня – Боберка вже завершили земляні роботи і планується влаштування щебенево-піщаної суміші.

«10 кілометрів покриття автошляху Бориня – Боберка буде відремонтовано цього року, для цього Львівщина отримала 90 млн грн. Однак, щоб відремонтувати усі 30 кілометрів автошляху необхідна сума 420 млн грн. Тому зараз напрацьовуємо механізм залучення коштів для продовження робіт у наступному році», – додав чиновник.

Нагадаємо, що уряд планує виділити для доріг Львівщини 589 млн гривень, а також понад 30 млн гривень на будівництво мосту через річку Східничанка.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!