На Львівщині понад тисячу абонентів будуть без газу

3836 0
Буде припинена подача газу для 242 абонентів в селі Сихів.
Умовне фото

Умовне фото

У четвер та п'ятницю, 15 – 16 червня, проводитимуть ремонт у двох відділеннях Львівщини. Споживачів просять перекрити робочі та контрольні крани та бути вдома при відновленні газопостачання. Про це повідомили в АТ «Львівгаз».

Стрийське відділення

15 червня у зв’язку з виконанням робіт буде припинена подача газу для 242 абонентів в с. Сихів. Припинення газопостачання відбудеться з 8:00, відновлення – після 16:00, в міру виконання робіт.

Пустомитівське відділення

У зв’язку з планово-профілактичними роботами буде припинена подача газу для 857 абонентів в таких населених пунктах:

  • с. Вербіж;

  • с. Гонятичі;

  • с. Кагуїв;

  • с. Сайків;

  • с. Устя.

Припинення газопостачання відбудеться 15 червня з 8:00, відновлення – 16 червня після 16:00, в міру виконання робіт.
 
Нагадаємо, що сьогодні, 14 червня, через ремонт на насосній станції «Броньова» з 10:00 год і до 17:00 припинили подачу води в Сихівському районі міста. 
________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!