На Львівщині попереджають про високий рівень пожежної небезпеки

635 0
Висока пожежна небезпека триматиметься на Львівщині до 7 травня.
Пожежник гасить траву/Фото: з відкритих джерел

Пожежник гасить траву/Фото: з відкритих джерел

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області попереджають, що по території Львівської області та по Львову 5 – 7 травня висока пожежна небезпека (4 клас) та надзвичайна(5 клас).

«За таких умов суха трава може зайнятись у лічені секунди навіть від залишеного недопалка. Тож закликаємо громадян бути вкрай обережними з вогнем на відкритих територіях, а також під час прибирання присадибних ділянок». 

Першу за все, пожежники просять не випалювати суху траву та сміття, не розводити відкритий вогонь поруч із будівлями, не розкидати недопалки на суху трав’яну підстилку. Також категорично заборонено розведення вогнищ у лісі. У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!