На Львівщині попрощались із тероборонівцем, який загинув від ворожої міни

5412 0
Андрій Сень захищав нас у складі 64-ого окремого батальйону 103-ої окремої бригади ТРО ЗСУ та загинув 5 травня.
Фото: ФБ/Бродівська міська рада

Фото: ФБ/Бродівська міська рада

Бродівська громада, що на Львівщині, попрощалася із Героєм, який загинув на фронті Андрієм Сенем. Про це повідомляє Бродівська міська рада.

Читайтет також: На війні з росією загинув захисник із Львівщини Петро Кобзяк

Андрій Сень проживав у Лешневі разом з родиною, а після початку повномасштабного російського вторгнення став до лав територіальної оборони.

Російські загарбники обірвали життя безстрашного захисника в одній із найгарячіших точок нашої країни 5 травня. Андрій Сень захищав нас та всю Україну у складі 64-ого окремого батальйону 103-ої окремої бригади ТРО ЗСУ захищав Україну. Боєць загинув від ворожої міни.

«Не хвилюйтеся...Україна буде!», – такі слова казав односельчанам боєць Андрій Сень у день, коли їхав на фронт. Сьогодні громада Лешнева попрощалася зі своїм Героєм. Андрій Сень випромінював впевненість, запал, бойовий дух і патріотизм. На останній своїй світлині боєць також усміхається та готовий до бою», – йдеться у повідомленні.

Вдома загиблого воїна зустрічали рідні, друзі, односельчани, мешканці нашої громади.

У загиблого залишилася донька.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!