На Львівщині попрощалися з двома загиблими під Києвом воїнами-авіаторами

6861 0
Екіпаж Мі-24 загинув, відбиваючи збройну агресію окупантів.
Фото: 16-та окрема бригада армійської авіації

Фото: 16-та окрема бригада армійської авіації

8 березня при виконанні польотного бойового завдання з відбиття збройної агресії РФ загинув екіпаж вертольоту Мі-24 16-ї окремої бригади армійської авіації, що дислокована у Бродах. 11 березня відбулося прощання із загиблими пілотами – підполковником Олександром Мариняком та капітаном Іваном Беззубом. Про це повідомили на сторінці окремої бригади.

Читайте також: У бою за Україну загинув військовий із Самбора

Екіпаж загинув в районі населеного пункту Кулажинці Броварського району на Київщині, коли ворог підступно обстріляв вертоліт.

«Сьогодні відбулося прощання з полеглими Героями. Сотні людей прийшли віддати останню шану та попрощатись із загиблими захисниками України. Чин поховання відбудеться завтра, 12 березня, о 11.00 у храмі Воздвиження Чесного Животворящого Хреста», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 березня відбулося прощання із загиблим на війні з Росією випускником УКУ Тарасом Гайдуком.

Фото зі сторінки 16-ї окремої бригади армійської авіації


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!