У бою за Україну загинув військовий із Самбора

6539 0
Герой захищав державу на Луганщині.
Фото: Самбірська міська рада

Фото: Самбірська міська рада

9 березня у бою з російськими окупантами загинув 34-річний захисник із Самбора Володимир Романус. Військовий поліг за Україну у селі Лоскутівка на Луганщині. Про це повідомили у Самбірській міській раді.

Читайте також: У боях за Україну загинув випускник УКУ

«Вчора, 09 березня, біля населеного пункту Лоскутівка Сєвєродонецького району Луганської області на 34 році життя загинув наш самбірчанин – старший солдат Романус Володимир Михайлович. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким захисника України», – йдеться у повідомленні.

Деталі похорону уточнюються.

Нагадаємо, на Львівщині попрощалися із загиблим сержантом поліції Романом Рущишиним.

Вчора, 9 березня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла сьогодні, попрощались із трьома військовослужбовцями, які полягли за Україну в бою з російськими окупантами – Василем Вишиваним, Дмитром Котенком та Кирилом Морозовим. Учора, 8 березня, громада Львівщини провела в останній путь двох бійців 80-тої окремої десантно-штурмової бригади Віктора Дудара та Івана Коверзнева, які спочили на Личаківському цвинтарі у Львові.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!