На Львівщині проходить фестиваль меду, вина і сиру. Програма

2748 0
23-24 вересня на фестиваль до Винників з’їдуться десятки бджолярів зі своєю продукцією, а гості фестивалю зможуть відвідати тематичні лекції та майстер-класи.
shutterstock.com

shutterstock.com

На фестивалі також будуть представлені вина Прикарпаття, Закарпаття та Львівщини, вироби сироварів Чернівецької, Івано-Франківської та Львівської областей, які успадкували давні родинні рецепти, а також продукція відомих господарств. 
 
На території фестивалю діятиме ярмарок виробів народних майстрів, відбудуться майстер-класи з виготовлення свічок з натурального воску. 
 
24-го вересня за результатами роботи дегустаційної комісії оберуть найкращого медовара.
 
Програма фестивалю
 
23 вересня: 
10.00 – 18.00 год. - ярмарок питного меду та оздоровчої бджолопродукції, сирних виробів і вина; 
15.00 – 17.00 год. - концертна програма за участю вихованців культурно-освітніх закладів Винник та гостей міста.
 
24 вересня: 
10.00 – 18.00 год. - ярмарок меду, вина і сиру, виробів народних майстрів; 
13.00 – 17.00 год. - лекції та майстер-класи; 
15.00 – 18.00 год. - урочисте закриття фестивалю, концертна програма за участю колективу школи мистецтв № 9, хору “Повстанець” (м. Львів), вокального ансамблю «Зґарда», Ярини та Юліани Опалевич, гурту «Дриґ», а також козацькі бої та забави.
 
Розклад лекцій 24 вересня: 
13.00 «Продукти бджільництва та їх застосування». Лектор І. Пилипчук (м. Львів)
14.00 «Питні меди і Ваше здоров’я». Лектори: В. Дмитрук - президент Західноукраїнської спілки пасічників (м. Луцьк), К. Лецин - голова медоварів Карпатського краю (м. Богородчани Івано-Франківської обл.).
15.00 «Виготовлення натуральної косметики з продуктами бджільництва». Лектори А. Шотік та М. Шотік (м. Луцьк).
16.00 Майстер-клас із виготовлення свічок із натурального бджолиного воску. Проводить О. Логвиненко (с. Підберізці Львівської обл.)
 
 
За матеріалами прес-служби ЛОДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!