На Львівщині прощатимуться із загиблим воїном 80-ої бригади

5410 0
Похорон Героя відбудеться у вівторок, 19 липня.
Фото: Трускавецька міська рада

Фото: Трускавецька міська рада

У понеділок, 18 липня у Трускавці зустрінуть тіло загиблого воїна Андрія Процика, який загинув 13 липня на околицях села Богородичне біля Краматорська на Донеччині. Солдат-доброволець з 2018 року воював навідником у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді. Про це повідомили у Трускавецькій міській раді.

Траурний кортеж прослідує вулицями міста орієнтовно о 16.00 год за маршрутом вул. Дрогобицька (в’їзд в місто, район автостанції) – Дрогобицьке кільце – вул. Мазепи – Стебницьке кільце – вул. Стуса (церква св. Іллі УГКЦ). Мешканців просять вийти на узбіччя вулиць, щоб зустріти загиблого захисника.

Читайте також: На Львівщині попрощаються із захисником України і батьком чотирьох дітей Андрієм Ганичем 

18 липня о 19:00 год відбудеться парастас у церкві св. Іллі. Похорон Героя відбудеться завтра у вівторок 19 липня. Годину повідомлять додатково.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!