На Львівщині проведуть вишкіл військового спрямування в честь Тараса Матвіїва

1350 0
У таборі можуть брати участь особи віком від 14 до 25 років.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

На Львівщині проведуть Військову школу імені Героя України Тараса Матвіїва. Вона відбудеться у форматі наметового табору та триватиме з 17 по 24 липня на стадіоні «Авангард» у Жидачеві. 

Джерело: Львівська ОВА

Взяти участь у вишколі зможу охочі з 14 до 25 років. Якщо ж учасник неповнолітній, то потрібен обов’язковий дозвіл від батьків. Для реєстрації необхідно сплатити внесок – 300 гривень.

Читайте також: Які безкоштовні дитячі літні табори працюють у Львові. Перелік

«На учасників чекають різноманітні активності, зокрема військова тактика, домедична допомога, спорт, аеророзвідка, гра "Laser Tag", навчальні стрільби, командна робота. А вечорами –  українські пісні біля ватри», – зазначають у повідомленні. 

Зареєструватися можна за посиланням

Нагадаємо, що у 2023 році львівський осередок Пласту проведе 53 літні табори для понад 1800 пластунів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!