На Львівщині за 357 млн грн проведуть реконструкцію мосту

3970 0
В рамках проєкту цьогоріч планують облаштувати під’їзди до мосту та його опори.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

Департамент дорожнього господарства Львівської ОВА 30 червня оприлюднив тендер на реконструкцію мостового переходу через річку Західний Буг, розташованого в Сокалі. Вартість робіт складає 357 мільйонів грн  кошти виділили з державного бюджету.

Аукціон на визначення підрядника провели 9 липня. За його результатами перемогло товариство з обмеженою відповідальністю «Автомагістраль-Південь». За даними аналітичної платформи YouControl, ТзОВ «Автомагістраль-Південь» є одним з найбільших підрядників урядової програми «Велике будівництво». Засновником компанії та кінцевим бенефіціаром значиться одеський бізнесмен Олександр Бойко, бізнес-структури якого, в тому числі і «Автомагістраль-Південь», неодноразово фігурували в журналістських антикорупційних розслідуваннях. 

Заступник керівника Львівської ОВА Юрій Бучко зазначив, що в рамках реконструкції мосту цьогоріч планують облаштувати під’їзди до мосту та його опори. Довжина ділянки реконструкції – 413,74 м, а довжина всього мосту – 130,03 м.

Читайте також: На Львівщині планують капітальний ремонт мостового переходу за 103 млн грн

Зазначимо, що попередній тендер по цьому ж проєкту був опублікований ще 16 червня, проте його відмінили через «неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель». Тоді переможцем аукціону теж стало ТзОВ «Автомагістраль-Південь». 

Нагадаємо, що у Дрогобичі розпочали реконструкцію радіальних відстійників на районних каналізаційних очисних спорудах.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!