На Львівщині реконструюють колишню поліклініку в бізнес-центр за кошти Німеччини

1407 0
Йдеться про створення сучасного інклюзивного громадського бізнес-центру.
фото: стрийська міська рада

фото: стрийська міська рада

Стрийська міська рада виграла грант на реконструкцію двох комунальних будівель колишньої міської поліклініки, що на вул.Шевченка, 57 та 59, для створення сучасного інклюзивного громадського бізнес-центру. Тут передбачається укриття-лекторій, конференц-зали, виставковий зал, офіси та багато іншого, що є вимогою європейського суспільства. Про це повідомила Стрийська міська рада. 

Станом на зараз розроблена проектно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу. Основні роботи заплановані на найближчі місяці.

Реконструкція відбуватиметься в межах проекту SRER, що фінансується Урядом Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні. Європейський проєкт спрямований на підтримку швидкого відновлення економіки громад, зокрема, через відбудову й покращення інфраструктури, що має важливе значення для розвитку бізнесу, насамперед — малого та середнього.

Додамо, що Стрийська громада стала однією із дванадцяти муніципалітетів України, які виграли грант.

Нагадаємо, місто-побратим Львова Вюрцбург (Німеччина) разом фундацією DAHW профінансують два проєкти для розвитку реабілітації у місті. Йдеться про нові два поверхи у центрі реабілітації UNBROKEN та новий центр Ментального здоровʼя лікарні Святого Луки. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!