На Львівщині ремонтують ділянку дороги Тернопіль-Львів-Рава-Руська

1860 0
Ремонт триватиме до кінця червня 2023 року.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Львівській області дорожники розпочали поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С140206 Красне – Чемеринці. Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства ЛОДА.

Запланували відновити дорожнє покриття на ділянці від міжнародної автодороги М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська до села Гологори Золочівської територіальної громади. Підрядна організація облаштує додаткові основи з щебенево-піщаної суміші та шару нового асфальтобетонного покриття.

Читайте також: Перекриті для руху вулиці у Львові тепер можна переглянути на онлайн-карті

Ремонт проводять за рахунок коштів Державного дорожнього фонду. Він триватиме приблизно до кінця червня цього року.

Нагадаємо, що на кільцевій дорозі Львова відновили ремонт шляхопроводу над залізницею, який був розпочатий до повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!