На Львівщині росіянин володів земельними ділянками, які отримав у спадок

1594 0
Незаконно володіючи земельними наділами, чоловік ще й здавав їх в оренду
Умовне фото

Умовне фото

Служба Безпеки України викрили чергові земельні ділянки, якими володів громадянин рф на Львівщині. Їх передадуть у власність держави. Йдеться про два гектари землі вартістю 4,4 млн грн, що розташовані в Дрогобицькому районі.

«За ініціативи Служби безпеки з метою недопущення незаконного володіння землями України конфісковано 4 ділянки, які належали громадянину країни-агресора. Мова йде про 2 га землі сільськогосподарського призначення, що розташована в Дрогобицькому районі. Ринкова вартість наділів становить 4,4 млн грн», – йдеться в повідомленні СБУ у Львівській області.

Читайте також: Біля Львова невідомі самовільно захопили 50 га землі і завдали збитків майже на 2 млн грн

За оперативними даними, власником ділянок є росіянин, який отримав їх у спадок. Незаконно володіючи земельними наділами, чоловік ще й здавав їх в оренду. Вже зібрано пакет документів, які унеможливлюють право громадянина росії володіти вказаними землями. Суд задовільнив позов щодо конфіскації цих об’єктів нерухомого майна, тепер наділи буде передано у власність держави.

Читайте також: На Львівщині на торги виставили 20 земельних ділянок

Загалом впродовж року за ініціативи СБУ на Львівщині конфісковано 15 земельних ділянок вартістю майже 25 млн грн, які перебували у власності громадян рф.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!