На Львівщині розпочали ремонт дороги Лозино — Бірки

3096 0
На повноцінний ремонт траси запланували 15 млн гривень.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

У селищі Бірки, Яворівського району, що на Львівщині, розпочали ремонт найбільш аварійних ділянок дороги Лозино — Бірки. Про це інформує прес-служба ЛОДА. 

«На даний момент виконується розпушування існуючого дорожнього покриття. Також заплановано підсилити основи щебенево-піщаною сумішшю та влаштувати вирівнюючий шар дорожнього покриття», — розповів  в. о. керівника департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Читайте також: На Львівщині ремонтують трасу Нижанковичі — Стрий. Фото

На цей рік на ремонт автотраси Лозино — Бірки з обласного бюжету виділили 15 млн гривень. Повноцінні роботи мають розпочати після визначення підрядника робіт через систему електронних закупівель Prozzoro. Наразі на ремонт найбільш критичних 1,3 км дороги залучають кошти експлуатаційного утримання автомобільних доріг місцевого значення із державного дорожнього фонду.

Фото прес-служби ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!