На Львівщині розшукують зниклого неповнолітнього хлопця родом із Харкова

5012 0
Його звуть Роман Тесленко, хлопець 2006 року народження, зріст – 165 см.

На Львівщині розшукують зниклого неповнолітнього хлопця родом із Харкова. Його звуть Роман Тесленко, хлопець 2006 року народження, зріст – 165 см. Про це повідомили у пошуково-рятувальній волонтерській організації.

Роман має худорляву тілобудову, він був одягнений в чорну кофту з капюшоном, чорні джинси та мокасіни синього кольору. Із собою також мав великий чорний рюкзак. Серед особливих прикмет хлопця – дуже обвітрені губи.

Сам хлопець із Харкова, а зник, коли був у Львові, 3 червня. Він вийшов з місця проживання, після чого те, де він перебуває, невідомо. У волонтерській організації припускають, що він мг направлятися до Харкова. Тих, хто має будь-яку інформацію щодо можливого місця перебування хлопця, просять повідомляти на гарячу лінію 0 800 310 911 або 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!