На Львівщині сервісні центри МВС від сьогодні працюватимуть в новому форматі. Що зміниться

5369 0
Центри будуть працювати як екзаменаційні хаби.
ФОТО: FACEBOOK

ФОТО: FACEBOOK

Регіональні сервісні центри ГСЦ МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей об'єднали в один структурний підрозділ. Від сьогодні, 24 жовтня, центри у цих регіонах розпочинають роботу у форматі екзаменаційних хабів. Про це повідомила пресслужба Головного сервісного центру МВС України. 

Відтак, отримати послуги з обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації автомобілів можна у будь-якому сервісному центрі МВС трьох областей, однак, скласти теоретичний чи практичний іспит громадяни зможуть у п’яти підрозділах у Львівській області, двох – в Івано-Франківській області, трьох – в Закарпатській області.

Зокрема, послуги надаватимуть такі сервісні центри МВС у Львівській області:

№4641, м. Львів, вул. Данила Апостола 11;

№4644, м. Самбір, вул. Східна, 216;

№ 4645, м. Стрий, вул. Багряного, 4;

№4646, м. Червоноград, вул. Корольова, 14 а;

№4649, Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода, вул. Городоцька, 16;

Читайте також: Українці тепер можуть забронювати бажаний номерний знак для авто онлайн 

У екзаменаційних хабах буде забезпечено максимальну зручність для відвідувачів. Зокрема, для забезпечення попиту на екзаменаційні послуги збільшили кількість адміністраторів. Окрім того, в екзаменаційних класах встановили відеоспостереження без сліпих зон, а самі підрозділи забезпечені власними транспортними засобами для складання практичного іспиту на категорію B.

Варто зазначити, сервісний центр МВС №4648, Львівська область, Старосамбірський район,с. Стрільбичі, вул. Яблунева, 1 г припинив свою діяльність у зв’язку з низькою затребуваністю послуг.

Нагадаємо, водії знову можуть сплачувати штрафи за адміністративні порушення правил дорожнього руху, що зафіксовані комплексами автоматичної фіксації, на офіційних ресурсах МВС. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!