На Львівщині сталася смертельна ДТП. Рух трасою Київ – Чоп перекрито. Оновлено

5676 0
Транспортні засоби скеровують через населений пункт Ожидів в обох напрямках.
Фото: патрульна поліція Львівської області

Фото: патрульна поліція Львівської області

Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 23 травня, о 9.45 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Ожидів Золочівського району. Про це повідомила патрульна поліція Львівської області.

Як пізніше зазначили в поліції Львівської області, водій автомобіля «Мерседес», 32-річний житель Харкова, рухаючись у напрямку Львова, зіткнувся з автомобілем «Шкода Кодіак», який їхав попереду. Після цьго «Кодіак» зіткнувся з «Фіатом» під керуванням мешканця Житомирської області віком 36 років, який рухався перед ним, а «Фіат» у свою чергу «догнав» мікроавтобус «Мерседес Віто». Далі «Фіат» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою «Сканія» під керуванням 54-річного мешканця Львівщини.

Читайте також: На Львівщині сталася ДТП. Є постраждалі

Рух перекритий. Транспортні засоби скеровують через населений пункт Ожидів в обох напрямках.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фіат» отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. Окрім того, на даний час за медичною допомогою звернулись ще троє осіб, особисті дані яких уточнюються – медики встановлюють їх діагнози.

Нагадаємо, що 22 травня о 06:35 поблизу села Новий Став Львівського району водій автомобіля «Mazda 6» не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та перекинувся.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!