Нардеп вчинив смертельну ДТП на Львівщині і вибачився

1298 0
За інформацією правоохоронців, водій був тверезим.
Фото: Володимир Гевко

Фото: Володимир Гевко

На автодорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» у селищі Золочівського району Львівської області автомобіль сталася дорожньо-транспортна пригода. Пішохода збив народний депутат Володимир Гевко.

Джерело: ДБР, Володимир Гевко у Facebook

«Інцидент відбувся за межами нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер. Згідно з освідуванням на пристрої «Драгер» водій був тверезим», – зазначили в ДБР.

Народний депутат у своєму повідомленні зазначив, що співпрацює зі слідством, пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики та здав усі необхідні аналізи. 

Читайте також: У Львові створили карту з місцями концентрації ДТП і заторами

«Приношу щирі співчуття і вибачення близьким загиблого. Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе», – пояснив він.

Наразі правоохоронці вирішують питання щодо порушення кримінального провадження.

Нагадаємо, що у селі Соснівка Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув водій автівки.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!