На Львівщині судитимуть ще двох ухилянтів від мобілізації

1264 0
Вони підробили документи та намагались виїхати за кордон.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині судитимуть ще двох ухилянтів, які намагались виїхати за кордон із підробленими документами. Їм загрожує позбавлення волі на строк до двох років.

Джерело: Поліція Львівської області

Зловмисниками виявилися: 26-річний киянин та 50-річний житель Харкова. Вони намагались перетнути державний кордон із документами, що звільняють їх від обов’язку мобілізації на службу до Збройних Сил України. Проте прикордонники пункту пропуску «Рава-Руська» виявили, що документи містять ознаки підроблення та повідомили про це поліцейських.

Читайте також: На Львівщині судитимуть двох ухилянтів з інших областей, які намагалися втекти за кордон з підробленими документами

Досудові засідання вже завершені, а обвинувальні акти скеровані на розгляд до суду. Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим – обмеження волі на строк до 2 років.

Нагадаємо, що на Львівщині затримали трьох ухилянтів, які з допомогою підроблених документів планували виїхати закордон. Тепер чоловікам загрожує до двох років позбавлення волі. Троє чоловіків з Харківської та Дніпропетровської областей підробили посвідчення військовозобов’язаних. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!