На Львівщині судитимуть жінку, яку обвинувачують у забрудненні земель

487 0
Несанкціоноване сміттєзвалище вже ліквідували.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Мешканка одного з сіл Червоноградського району скинула рештки тваринного походження біля лісу а завдала такими діями шкоду довкіллю. За такий вчинок їй доведеться відповідати. Про це повідомили у поліції Львівської області.

«10 жовтня минулого року 55-річна мешканка одного з сіл Червоноградського району вивезла рештки тваринного походження та скинула їх біля лісу. Ці дії призвели до забруднення земельної ділянки відходами, шкідливими для довкілля та здоров’я людей через накопичення в ґрунті токсичних хімічних сполук», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині керівники комунальних підприємств завдали екологічних збитків на 2,5 млн грн

Слідчі вже завершили досудове розслідування,а обвинувальний акт скерований на розгляд суду. За скоєне обвинуваченій загрожує покарання – штраф від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Несанкціоноване сміттєзвалище вже ліквідували.

Нагадаємо, фірма Дубневичів заплатила штраф понад 200 тисяч гривень за забруднення води на Львівщині.

____________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!