На Львівщині свійський кролик відкусив однорічному хлопчику палець

9768 0
Хірурги провели оперативне втручання з формування кукси. Зараз хлопчик почувається добре.
фото львівського охматдиту

фото львівського охматдиту

Однорічний Юрчик пропхав свій пальчик крізь сітку клітки з кроликами, і тварина відкусила хлопчику вказівний палець. Урятувати пальчик дитині не вдалося. Про це повідомили у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ.

«Ми якраз поралися по господарці, і Юрчик був зі мною. Я відволіклася, щоб погодувати курей, а він в цей час пропхав пальчик до кроликів, хоча раніше такого ніколи не робив. Це було дуже страшно, було багато крові, але, на щастя, невідкладна допомога приїхала дуже швидко і нас доправили до лікарні», – каже мама Наталя.

Читайте також: Львівські медики врятували 4-річну дівчинку, яку годину шматувала собака

Хірурги провели оперативне втручання з формування кукси. Зараз хлопчик почувається добре.

Лікарі нагадують батькам, щоби вони були уважними і пильно стежили за маленькими дітьми, аби не допустити дитячого травматизму з незворотними наслідками.

Нагадаємо, що до львівського ОХМАТДИТу доставили 4-річну дівчинку Єву після того, як її цілу годину шматувала бельгійська вівчарка. Дитину госпіталізували у дуже важкому стані, з множинними рвано-кусаними ранами голови, обличчя, рук, ніг, тулуба. За життя дівчинки спершу боролися лікарі-реаніматологи. Після стабілізації стану п’ять лікарів-хірургів провели 6-годинне оперативне втручання з первинної хірургічної обробки ран з зупинкою кровотечі.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!