На Львівщині трапилася ДТП за участі нелегельного перевізника. Є постраждалі

38817 0
Перевізник надавав послуги із перевезення пасажирів за напрямом Львів – Пустомити – Дрогобич.
фото управління зв

фото управління зв'язку і транспорту лода

Сьогодні, 28 грудня, на автодорозі Львів – Пустомити – Меденичі, неподалік села Велика Горожанка, сталась аварія за участю нелегального перевізника «ЕКСПРЕС-ТАКСІ-2020». Перевізник надавав послуги із перевезення пасажирів за напрямом Львів – Пустомити – Дрогобич. Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця пресслужби поліції у Львівській області Світлана Добровольська, водій не впорався з керуванням та з’їхав з проїжджої частини.

Він та 52-річна пасажирка, мешканка Львова, потрапили до лікарні. Їхні діагнози уточнюють.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Читайте також: Вибачте, у вашому районі немає вільних машин. Вся правда про таксі у Львові

Як додали в управлінні транспорту та зв’язку Львівської ОДА, «нелегальні» пасажирські перевезення – це, перш за все, відсутність безпеки проїзду, тут водії не проходять медичного огляду, а транспортний засіб не – огляд механіка на справність, що суттєво впливає на безпеку проїзду. В управлінні закликають мешканців області бути пильними і не дозволяти іншим наражати вас на небезпеку.

Нагадаємо, що в області запланували спільні рейди з поліцією та Львівською ОДА для боротьби з нелегальниими перевізниками до кінця року. За останні три місяці на Львівщині перевірили 1 610 автобусів та склали 451 постанову про порушення на суму 417 860 грн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!