На Львівщині тривають зйомки кіносеріалу про заборонене кохання

2621 0
Ідеться про зйомки кіносеріалу «Кава з кардамоном».
Фото: Наталя Гурницька

Фото: Наталя Гурницька

На Львівщині розпочали другий етап зйомок кіносеріалу «Кава з кардамоном», яка є екранізацією роману львівської письменниці Наталії Гурницької «Мелодії кави в тональності кардамону». Про це повідомила сама письменниця у себе на фейсбук-сторінці.

Читайте також: Наймасштабніші кінофільми, зйомки яких проходили у Львові. Перелік

Зокрема, учора, за її словами, зйомки тривали у палаці Фредрів-Шептицьких, що в с. Вишня Городоцького району. На знімальному майданчику усі працювали з 5.30 ранку і аж до пізнього вечора.

Читайте також: Кіносеріал львівської письменниці переміг у конкурсі Держкіно

Тим не менше, усе пройшло конструктивно і злагоджено.

«Все дуже професійно, чемно (бо в суворому масковому та карантинному режимі), спокійно, доброзичливо, з увагою до деталей, цікаво і конструктивно. Вдячна цьому дню за нові знайомства, за відчуття дива і гарний настрій! А своїм чудовим читачам сердечно вдячна за те, що навіть в Вишні, на знімальному майданчику таки віднаходите мене і ми можемо поспілкуватися», – написала Наталія Гурницька.

Нагадаємо, у жовтні минулого року, 10-серійна історична драма «Кава з кардамоном» за романом львівської письменниці Наталії Гурницької «Мелодії кави в тональності кардамону» перемогла у ІІ етапі 14 конкурсу Держкіно у напрямі «Ігрові телесеріали». Кіносеріал отримав найвищі 45 балів.

Фото зі сторінки Наталії Гурницької


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!