На Львівщині цьогоріч дев'ять дітей сиріт отримають житло

697 0
Загалом цьогоріч для дітей-сиріт закупили 24 квартири та 26 будинків.
Фото умовне

Фото умовне

Дев’ятеро дітей-сиріт та дітей з числа позбавлених батьківського піклування віком від 17 до 22 років з Стрийської, Сколівської, Давидівської, Ходорівської, Великолюбінської, Боринської та Глинянської громад отримають власне житло. Про це повідомили в пресслужбі ЛОР.

Відповідні пропозиції погодили 27 вересня на засіданні регіональної комісії. Загальна вартість об’єктів становить 5,9 мільйона гривень, з яких 2,7 мільйона гривень — це кошти обласного бюджету, решта — місцевого.

Читайте також: На Левандівці проведуть реконструкцію притулку для дітей

Загалом цьогоріч для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, закупили 24 квартири та 26 будинків.

Нагадаємо, що на Львівщині від початку 2023 року всиновили 31 дитину. Це майже втричі більше дітей, ніж за цей же період минулого року – тоді всиновили 12. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!