На Львівщині тимчасово скасували кілька приміських потягів

1231 0
Пасажирів закликають врахувати зміни в розкладі руху потягів при плануванні подорожей.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

«Львівська залізниця» застосувала зміни в розкладі руху окремих приміських потягів у зв’язку з ремонтом інфраструктури та рухомого складу,

Джерело: Львівська залізниця

17 грудня не курсуватимуть поїзди № 6433/6434 сполученням Коломия – Івано-Франківськ – Коломия;

18 та 19 грудня не курсуватиме потяг № 6056 сполученням Львів – Сокаль;

19 та 20 грудня не курсуватиме поїзд № 6053 сполученням Сокаль – Львів. Упродовж 20-22 грудня не курсуватиме регіональний поїзд № 802/801 сполученням Чернівці – Львів – Чернівці; 23 грудня не курсуватиме регіональний потяг № 807/808 сполученням Коломия – Львів – Коломия.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює регіональні поїзди зі Львова до Коломиї

Пасажирів закликають врахувати зміни в розкладі руху потягів при плануванні подорожей.

Нагадаємо, що на Львівщині тимчасово скасували деякі приміські потяги. Їх відновлять після стабілізації ситуації в енергосистемі України. Детальний перелік потягів можна переглянути за посиланням.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!