На Львівщині вакцинували від коронавірусу 97-річну бабусю. Фотофакт

2429 0
На Львівщині провакцинували понад 136 тисяч мешканців.
Фото: Амбулаторія сімейної медицини с. Чижиків

Фото: Амбулаторія сімейної медицини с. Чижиків

На Львівщині від коронавірусу вакцинували 97-річну бабусю. Про це повідомили в Амбулаторії сімейної медицини с. Чижиків Львівської області.

«На фото – наша найстарша пацієнтка , з усіх які щепилися. Їй 97. Якшо ви маєте сумніви чи питання відносно того можна / не можна вакцинуватись Вам ( через хронічні хвороби наприклад) не ставте собі вирок «не можна».Порадьтеся з Вашим сімейним лікарем або ведучим вузьким спеціалістом», – повідомили в амбулаторії.

Загалом станом на 3 липня на Львівщині провакцинували понад 136 тисяч мешканців, зокрема дві дози вакцини отримали понад 42 тисячі мешканців області.

Читайте також: У Львові готуються до нового штаму коронавірусу

Нагадаємо, що у Львові хочуть збільшити темпи вакцинації від коронавірусної хвороби, щоб на вересень мати максимальну кількість вакцинованих людей для протидії новому штаму.

У Львові зараз є 37 бригад, які проводять вакцинацію, але їхню кількість планують збільшити до 70. Ці бригади будуть працювати як у стаціонарних пунктах вакцинації, так і у центрах масової вакцинації та проводитимуть виїзні щеплення. Збільшення кількості бригад дасть змогу проводити понад 5 тис щеплень щодня.

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!