На Львівщині відкрили новозбудований корпус ліцею

1807 0
Освіту там здобуватимуть 250 учнів.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Сьогодні, 1 вересня, відбулось відкриття новозбудованого корпусу Семенівського ліцею, який знаходиться в Пустомитівській громаді. Заклад має три поверхи, де навчатимуться учні з 1 по 11 класи. Освіту здобуватимуть 250 школярів

Джерело: Львівська ОВА

«Будівництво розпочали ще 7 років тому. Через недостатнє фінансування цей об’єкт набув статусу довгобуду. Однак реконструкцію необхідно було провести, адже приміщення корпусів чинного Семенівського ліцею не могли забезпечити належні умови для комфортного та безпечного навчання дітей, адже їх спорудили століття тому», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що з обласного бюджету на будівельні роботи скерували 18 мільйонів гривень. Також проєкт співфінансували коштами державного та місцевого бюджетів. 

Читайте також: На Львівщині відкрили новий корпус ліцею за 43 млн грн

У новому приміщенні ліцею облаштували комп’ютерний клас, бібліотеку, спортивний зал, харчоблок, котельню, закупили сучасне обладнання та техніку. Окрім цього, тут встановили систему зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження. 

Нагадаємо, школи Львівщини з нового навчального року майже повністю перейдуть на очне навчання. Загалом в області освіту здобуватимуть близько 290 тисяч учнів, що орієнтовно стільки ж, як торік. Детальніше про те, яким буде новий навчальний рік, читайте у нашому матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!